Hoofd : Bestandsextensies : .bcs Het dossier

.bcs Bestandsextensie

Bestandstype1 Batch Compiler Specification File

Ontwikkelaar Nem's Tools
Categorie Instellingen bestanden
Formaat Text

Wat is BCS file?

Configuratiebestand gebruikt door Batch Compiler, een programma dat wordt gebruikt voor het compileren van aangepaste kaarten voor games zoals Half-Life en Quake; slaat parameters op die de Batch Compiler-interface vullen met de velden en parameters die kunnen worden gespecificeerd voor het bouwen van een kaart.

Meer informatie

Verschillende BCS-bestanden zijn opgenomen in Batch Compiler in de map Specifications van de software-installatie. Deze specificaties kunnen in Batch Compiler worden geladen via het applicatiemenu "Specificaties".

Programma's die BCS bestanden openen

Bestandstype2 Sonic Foundry Batch Converter Script

Ontwikkelaar MAGIX
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

.BCS optienummer2

Bestand gebruikt door Sonic Foundry Batch Converter, een programma dat wordt gebruikt voor het maken van audiobewerkingen naar meerdere bestanden in batchmodus; slaat instellingen op voor het converteren van audio van het ene formaat naar het andere; soms opgenomen in Valve .VPK -pakketten zodat gebruikers van spelmods de audioconversies opnieuw kunnen uitvoeren wanneer ze hun eigen aangepaste mods maken.

Meer informatie

OPMERKING: Batch Converter is niet meer leverbaar. Het werd meegeleverd met enkele oudere versies van MAGIX's Sound Forge-software.

Programma's die BCS bestanden openen
Windows
MAGIX Sound Forge Pro

Bestandstype3 Boland Calibration Settings File

Ontwikkelaar Boland
Categorie Instellingen bestanden
Formaat Text

.BCS optienummer3

instellingenbestand gebruikt voor premium LCD-monitoren van Boland; bevat kalibratie-instellingen die de weergaveparameters voor een weergave instellen; kan worden geopend met Boland's ControllerUtility.exe en bewerkt met elke teksteditor.

Programma's die BCS bestanden openen
Windows
Microsoft Notepad
Boland ControllerUtility

Over BCS bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .bcs verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Boland Calibration Settings File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.