Hoofd : Bestandsextensies : .bcstm Het dossier

.bcstm Bestandsextensie

Bestandstype BCSTM Audio Stream File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Geluidsbestanden
Formaat Binary

.BCSTM optienummer

Een BCSTM-bestand is een audiobestand dat door verschillende Nintendo 3DS-games wordt gebruikt. Het bevat audio zoals een geluidseffect of achtergrondmuziek die tijdens het spelen in een lus wordt geplaatst.

Meer informatie

BCSTM-bestanden moeten naar een pc worden getransporteerd voordat ze kunnen worden geopend door programma's zoals BrawlBox of foobar2000. BrawlBox kan worden gebruikt om BCSTM-bestanden naar de meer algemene bestandsindeling .WAV te converteren. BCSTM-bestanden kunnen ook worden gemaakt met WAV, .MP3 , .OGG of .FLAC bestanden met Brawl Custom Song Maker.

Het BCSTM-bestand wordt normaal gesproken nooit gebruikt door de gemiddelde gebruiker. Het wordt waarschijnlijk alleen gezien door gebruikers die 3DS-gameplay willen wijzigen en de audio willen wijzigen.

Programma's die BCSTM bestanden openen

Over BCSTM bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .bcstm verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype BCSTM Audio Stream File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.