Hoofd : Bestandsextensies : .bfstm Het dossier

.bfstm Bestandsextensie

Bestandstype BFSTM Audio Stream File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Geluidsbestanden
Formaat Binary

.BFSTM optienummer

Een BFSTM-bestand is een audiobestand dat is opgeslagen in het Binary CAFe STreaM-formaat (BFSTM) dat wordt gebruikt door verschillende Nintendo Wii U- en Switch-spellen. Het kan een geluidseffect of achtergrondmuziek bevatten die tijdens het spelen wordt herhaald. BFSTM-bestanden hebben .BRSTM en .BCSTM bestanden vervangen, die veel worden gebruikt door Wii en 3DS-spellen.

Meer informatie

BFSTM-bestanden kunnen op een pc worden geopend met BrawlBox, die ze ook naar .WAV -bestanden kan converteren. De bestanden kunnen ook worden geopend met behulp van de VGAudio-bibliotheek.

Programma's die BFSTM bestanden openen
Windows
VGAudio

Over BFSTM bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .bfstm verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype BFSTM Audio Stream File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.