Hoofd : Bestandsextensies : .bip Het dossier

.bip Bestandsextensie

Bestandstype1 Character Studio Biped File

Ontwikkelaar N/A
Categorie 3D-beeldbestanden
Formaat N/A

Wat is BIP file?

Motion Capture-bestand gemaakt met Character Studio; registreert de beweging van een tweevoeter (meestal een mens) en slaat individuele frames op in een bestand; maakt het mogelijk dat menselijke bewegingen nauwkeurig worden gereproduceerd in videogames, films en andere media waar speciale effecten worden gebruikt.

Programma's die BIP bestanden openen
Windows
Autodesk 3ds Max
Discreet Character Studio

Bestandstype2 Dharma Ransomware Encrypted File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Gecodeerde bestanden
Formaat N/A

.BIP optienummer2

Een BIP-bestand is een bestand dat is gecodeerd door een virusvariant van Dharma ransomware die wordt gebruikt door cybercriminelen. Het bevat een bestand, zoals een .JPG of .MP3 bestand, gecodeerd met Advanced Encryption Standard (AES) -codering door het virus. BIP-bestanden lijken op .WALLET -bestanden, maar kwamen in mei 2018 veel voor.

Meer informatie

Het doel van Dharma ransomware is om je bestanden te laten gijzelen en je te dwingen de dader te betalen, meestal via bitcoin, om je bestanden te ontgrendelen. Zodra het virus uw computer infiltreert, vaak via e-mailbijlage van een onbekende afzender, begint het uw bestanden te versleutelen, te hernoemen en te coderen. Het virus genereert vervolgens een .TXT losgeldbrief (FILES ENCRYPTED.txt) die u informeert over de overname en wat u moet doen om uw bestanden te herstellen.

Het virus hernoemt uw bestanden met behulp van de volgende naamgevingsconventie:

[bestandsnaam] .id- [ID]. [[email protected]] .bip

Als u bijvoorbeeld een sample.xlsx-bestand hebt, wordt dit [email protected] file.

OPMERKING: Er is momenteel geen programma beschikbaar om uw computer effectief te herstellen. bestanden. Als u een back-up van uw bestanden maakt, kunt u een volledig systeemherstel uitvoeren.

Programma's die BIP bestanden openen
Windows
System Restore

Over BIP bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .bip verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Dharma Ransomware Encrypted File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.