Hoofd : Bestandsextensies : .bld Het dossier

.bld Bestandsextensie

Bestandstype1 Envisioneer Building Project File

Ontwikkelaar Cadsoft
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Binary

Wat is BLD file?

Projectbestand gemaakt door Envisioneer, een Building Information Modeling (BIM) -programma dat door thuis- en professionele gebruikers wordt gebruikt om gebouwen te ontwerpen en te verbouwen; bevat 2D- en 3D-bouwobjecten, zoals inlijsten, meubels, daken, kamers en verlichting.

Meer informatie

BLD-bestanden worden gebruikt om gebouwen te ontwerpen, bouwdocumenten te genereren en bouwmaterialen te specificeren. Ze worden ook gebruikt om specificaties te verifiëren en om gebouwen te visualiseren voordat ze worden gebouwd. BLD-bestanden kunnen worden geëxporteerd naar het .DWG -formaat.

Envisioneer is beschikbaar in Essentials, Professional, Construction Site en Express-edities.

Programma's die BLD bestanden openen

Bestandstype2 Skyscraper Simulator Building Script

Ontwikkelaar Ryan Thoryk
Categorie 3D-beeldbestanden
Formaat Text

.BLD optienummer2

Een BLD-bestand is een bouwscript dat wordt gebruikt door Skyscraper Simulator, een 3D-gebouwensimulator. Het bevat een gebouw met informatie die het uiterlijk van het gebouw beschrijft. BLD-bestanden bevatten ook de naam, ontwerper, locatie, beschrijving, versie en cameravloer, positie en rotatie van het gebouw.

Meer informatie

Als je een BLD-bestand kruist en de inhoud wilt bekijken, kun je het openen met een teksteditor en het op dezelfde manier bekijken als een .TXT -bestand. U kunt de naam, het aantal liften of trappen, de vloertoewijzingen en texturen voor de lobby, vensters, tapijt, muren en meer bekijken.

Als u echter het gebouw wilt bekijken, slaat het bestand op informatie voor, plaats het BLD-bestand in de map "buildings" waar het spel is geïnstalleerd. In Windows moet u het bestand in de volgende map plaatsen:

C: \ Program Files \ skyscraper \ buildings \

Nadat u het in de directory hebt geplaatst, opent u Skyscraper Simulator en selecteert u " Ander gebouw ... "in het hoofdmenu, navigeer naar uw BLD-bestand en open het.

Programma's die BLD bestanden openen

Over BLD bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .bld verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Skyscraper Simulator Building Script beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.