Hoofd : Bestandsextensies : .blend1 Het dossier

.blend1 Bestandsextensie

Bestandstype Blender Document Backup File

Ontwikkelaar Blender
Categorie Backup bestanden
Formaat Binary

.BLEND1 optienummer

Een BLEND1-bestand is een back-upbestand dat automatisch wordt gegenereerd door Blender, een gratis 3D-modelleringsprogramma. Het slaat een kopie op van de eerder opgeslagen versie van het momenteel geopende .BLEND -bestand en wordt gebruikt voor het herstellen van de vorige versie van een BLEND-bestand. BLEND1-bestanden kunnen worden hernoemd met de extensie ".blend" en normaal worden geopend.

Meer informatie

BLEND1-bestanden kunnen vergezeld zijn van andere ".blend2", ".blend3," etc. bestanden. Deze bestanden worden gegenereerd op basis van het aantal toegestane back-ups dat de gebruiker in de toepassingsvoorkeuren opgeeft. Merk op dat ".blend2" een oudere versie van het Blender-bestand is dan het ".blend1" -bestand.

Programma's die BLEND1 bestanden openen
Windows
Blender
Linux
Blender
Macintosh
Blender

Over BLEND1 bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .blend1 verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Blender Document Backup File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.