Hoofd : Bestandsextensies : .bmc Het dossier

.bmc Bestandsextensie

Bestandstype1 Bitmap Cache File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

Wat is BMC file?

bitmapbestand in cache gemaakt door de Windows Remote Desktop Client (RDC), die deel uitmaakt van Windows Terminal Services; slaat meerdere bitmaps op die anders herhaaldelijk van de terminalserver naar de client zouden worden verzonden.

Meer informatie

Door afbeeldingen in BMC-bestanden in cache op te slaan, biedt het RDC-programma een substantiële prestatieverbetering voor externe clients, vooral voor verbindingen met een lage bandbreedte. BMC-bestanden worden meestal gevonden in de directory [Gebruikersprofiel] \ Lokale instellingen \ Toepassingsgegevens \ Microsoft \ Terminal Server Client \ Cache.

Programma's die BMC bestanden openen

Bestandstype2 Bolide Movie Creator Project File

Ontwikkelaar Bolide Software
Categorie Videobestanden
Formaat XML

.BMC optienummer2

Videoproject gemaakt door Bolide Movie Creator, een Windows-programma dat wordt gebruikt voor het maken van persoonlijke films; slaat audio-, video- en tekstuele annotatiesporen op en laat de gebruiker deze aanpassen op de filmtijdlijn; kan na voltooiing worden geëxporteerd naar een .AVI , .WMV , .FLV , .MP4 of .MKV bestand.

Meer informatie

OPMERKING: BMC-bestanden slaan referenties op naar audio- en videobestanden, niet naar de bestanden zelf. Het bestand wordt opgeslagen in een XML-indeling.

Programma's die BMC bestanden openen

Bestandstype3 Embroidery Image File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Misc-bestanden
Formaat N/A

.BMC optienummer3

Afbeelding opgeslagen met een algemeen borduurbestandsformaat; bevat een steekpatroon dat automatisch kan worden genaaid met een compatibele naaimachine; kan worden bekeken met de cross-platform-toepassing van XnView.

Programma's die BMC bestanden openen
Windows
XnViewMP
Bitshelter PhotoShelter
Linux
XnViewMP
Macintosh
XnViewMP

Over BMC bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .bmc verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Embroidery Image File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.