Hoofd : Bestandsextensies : .bmk Het dossier

.bmk Bestandsextensie

Bestandstype1 BillMinder Backup File

Ontwikkelaar return7
Categorie Backup bestanden
Formaat Binary

Wat is BMK file?

back-upbestand gemaakt door BillMinder, een persoonlijke factuurherinneringsapp voor iOS-apparaten; slaat een versleutelde back-up op die een momentopname van de gegevens van een gebruiker bevat; Hiermee kan de factuurherinneringsinformatie in de toepassing worden hersteld.

Programma's die BMK bestanden openen
iOS
return7 BillMinder

Bestandstype2 PowerDVD MovieMark File

Ontwikkelaar CyberLink
Categorie Videobestanden
Formaat N/A

.BMK optienummer2

Bookmarkbestand gemaakt door PowerDVD, een geavanceerde videospeler voor HD- en 3D-films; bevat een bladwijzer, een MovieMark genaamd, voor een video, inclusief een tijdstempel, video-informatie en opmerkingen van gebruikers.

Meer informatie

BMK-bestanden worden gebruikt om filmrecensies en opmerkingen te delen via e-mail en internet.

Programma's die BMK bestanden openen
Windows
CyberLink Media Suite

Bestandstype3 Help Bookmarks

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Systeembestanden
Formaat N/A

.BMK optienummer3

Gebruikersbladwijzers voor Windows Help-documenten.

Programma's die BMK bestanden openen

Bestandstype4 Nokia Device Bookmark File

Ontwikkelaar Nokia
Categorie Misc-bestanden
Formaat Binary

.BMK optienummer4

Sneltoets naar bladwijzer opgeslagen op mobiele telefoons van Nokia; bevat een URL en een verwijzing naar een pictogram dat wordt weergegeven voor de bladwijzer; gebruikt voor het opslaan van snelkoppelingen naar websites of bestanden; kan worden bekeken met een teksteditor, hoewel sommige informatie mogelijk onduidelijk is.

Programma's die BMK bestanden openen
Windows
Microsoft Notepad
Macintosh
Apple TextEdit

Over BMK bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .bmk verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Nokia Device Bookmark File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.

Recent commentaar

Anoniem schreef op 24.06.2021:
Hallo! Mijn baas wilde onze videospelersoftware op kantoor veranderen en hij vroeg me om CyberLink en zijn bestanden beter te bekijken. Uw artikel over de .bmk-extensie was precies wat ik zocht! U zei niet alleen hoe het werkte, maar vertelde ook wat meer over de huidige toepassingen. Als ze worden gebruikt om filmrecensies te delen, betekent dat dan dat ze niet zo zwaar zijn als andere videoformaten? Ik heb nooit gedacht dat dit type extensie ook kan worden gebruikt als back-upbestand voor een persoonlijke factuurherinneringstoepassing... Lees verder