Hoofd : Bestandsextensies : .bmml Het dossier

.bmml Bestandsextensie

Bestandstype1 Balsamiq Mockups Markup Language File

Ontwikkelaar Balsamiq Studios
Categorie Pagina-indeling Bestanden
Formaat XML

Wat is BMML file?

Een BMML-bestand is een mockup-bestand gemaakt door Balsamiq Mockups, een toepassing die wordt gebruikt om GUI-ontwerpen en wireframes voor websites te bouwen. Het bevat opmaaktaal in XML-indeling die wordt weergegeven in een mockup van een gebruikersinterface wanneer deze wordt geopend in Balsamiq Mockups. BMML-bestanden werden vervangen door BMPR-bestanden, die in binair formaat werden opgeslagen.

Meer informatie

Een mockup bestaat uit verschillende items, knoppen, containers, formulieren, pictogrammen, tekst, media en symbolen die worden gebruikt voor het ontwerpen van een gebruikersinterface of website. Balsamiq-modellen die oorspronkelijk mockups in .XML -bestanden waren opgeslagen, introduceerden vervolgens BMML-bestanden in versie 2 van het programma. BMML-bestanden zijn eenvoudig XML-bestanden met de extensie ".bmml". BMML-bestanden werden vervolgens vervangen door BMPR-bestanden met de release van Balsamiq Mockups 3.

OPMERKING: U kunt BMML-bestanden nog steeds importeren in Balsamiq Mockups door Project → Import te selecteren.

Programma's die BMML bestanden openen

Bestandstype2 Braille Music Markup Language File

Ontwikkelaar The Contrapunctus Project
Categorie Geluidsbestanden
Formaat XML

.BMML optienummer2

Bestand opgeslagen in het BMML-formaat en geopend door Braille Music Reader, een hulpprogramma voor het maken van muziek voor slechtzienden; bevat een braille-muziekpartituur; bevat scoregegevens, zoals noten, toonhoogte en octaven.

Meer informatie

Als u een BMML-bestand in Braille Music Reader wilt openen, selecteert u Bestand → Importeren → Bmml, navigeert u naar uw bestand en klikt u op Openen.

Programma's die BMML bestanden openen

Over BMML bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .bmml verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Braille Music Markup Language File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.