Hoofd : Bestandsextensies : .box Het dossier

.box Bestandsextensie

Bestandstype1 E-mail Mailbox

Ontwikkelaar N/A
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

Wat is BOX file?

Mailbox-indeling gebruikt door verschillende e-mailprogramma's; slaat verzamelingen e-mailberichten op die afzonderlijk kunnen worden geopend; vervangen door .MBOX en .DBX bestanden in nieuwere e-mailprogramma's.

Programma's die BOX bestanden openen
Windows
IBM Lotus Notes
Calypso Email
Foxmail

Bestandstype2 CARA Loudspeaker Design File

Ontwikkelaar CARA
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

.BOX optienummer2

Bevat informatie voor een aangepaste luidspreker die wordt gebruikt door CARA-software (Computer Aided Room Acoustics); omvat het merk, het model en de technische specificaties van de spreker; simuleert de audiokenmerken van een versterker of luidspreker met behulp van het CALE-luidsprekersimulatieprogramma.

Programma's die BOX bestanden openen
Windows
CARA Loudspeaker Editor

Bestandstype3 Microsoft Store Download File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Misc-bestanden
Formaat Binary

.BOX optienummer3

Gecomprimeerd bestand gedownload van de online Microsoft Store, meestal tijdens het bijwerken van de versie van Windows naar Windows 7; moet worden gedownload met een bestand .EXE dat, wanneer geopend, de gegevens uitpakt in het BOX-bestand en Windows wordt geïnstalleerd.

Meer informatie

BOX-bestanden mogen niet handmatig worden geopend. In plaats daarvan bevatten ze gegevens die tijdens het installatieproces kunnen worden uitgepakt en gebruikt door het bijbehorende EXE-bestand. Als u geen EXE-bestand met het BOX-bestand hebt gedownload, neemt u contact op met de winkelondersteuning om de resterende bestanden te downloaden.

Programma's die BOX bestanden openen
Windows
Not meant to be opened manually

Bestandstype4 Kodicom Video

Ontwikkelaar N/A
Categorie Videobestanden
Formaat N/A

.BOX optienummer4

Videoformaat dat wordt gebruikt door CCTV-recorders van Kodicom

Programma's die BOX bestanden openen
Windows
Techjunkies i3 DVR

Over BOX bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .box verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Kodicom Video beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.