Hoofd : Bestandsextensies : .brr Het dossier

.brr Bestandsextensie

Bestandstype SNES Sample File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

.BRR optienummer

Een BRR-bestand is een geluidsvoorbeeldbestand dat wordt gebruikt door SNES-games (Super Nintendo Entertainment System). Het slaat instrumenten en stemmen op in een gecomprimeerd formaat die worden gebruikt om .SPC SNES soundtrack-bestanden te verzinnen.

Meer informatie

BRR staat voor Bit Rate Reduction of Bit Rate Reduced en is de audiocompressie die wordt gebruikt door de SPC700 geluidscoprocessor in de SNES. De compressiemethode wordt ook gebruikt door de PlayStation en Philips CD-i audioprocessors.

BRR-bestanden kunnen worden geëxtraheerd uit game-ROM's met behulp van de AddmusicK-tool. De BRR-speler kan worden gebruikt om BRR-bestanden af te spelen. U kunt BRR-tools gebruiken om BRR-bestanden naar WAV-bestanden, WAV-bestanden naar BRR-bestanden te converteren en BRR-bestanden van SPC-bestanden naar WAV-bestanden te rippen.

Programma's die BRR bestanden openen

Over BRR bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .brr verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype SNES Sample File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.