Hoofd : Bestandsextensies : .bud Het dossier

.bud Bestandsextensie

Bestandstype Binary Printer Description File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Systeembestanden
Formaat Binary

.BUD optienummer

Binair bestand gegenereerd door het Windows-besturingssysteem bij het verzenden van documenten naar de printer in Microsoft Windows 2000 of XP; verhoogt de spooler-efficiëntie van de printerdriver; meestal gemaakt van .GPD bestanden, dus wanneer de GPD-parser is bijgewerkt, moet het bijbehorende BUD-bestand worden geregenereerd.

Meer informatie

De meeste gebruikers zien dit bestand alleen omdat ze een afdrukfout hebben ondervonden. De fout treedt meestal op nadat een nieuw OEM-printerstuurprogramma is geïnstalleerd, een servicepack waarmee het Unidrv.dll-bestand, de systeemupdate of de printerhotfix op een server op de Windows 2000- of Windows 2003-server wordt bijgewerkt. Het BUD-bestand moet de tijd krijgen (maximaal enkele uren) om opnieuw te genereren, anders kan de gebruiker een bericht ontvangen dat de afdrukwachtrij vol is wanneer ze iets proberen af te drukken.

Gemeenschappelijke BUD bestandsnamen

mxdwdui.bud - Het standaard printerdefinitiebestand dat is meegeleverd met Windows Vista en Windows 7, in de map C: \ Windows \ System32 \ spool \ drivers \ x64 \ 3.

Programma's die BUD bestanden openen
Windows
Microsoft Windows

Over BUD bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .bud verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Binary Printer Description File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.