Hoofd : Bestandsextensies : .gpd Het dossier

.gpd Bestandsextensie

Bestandstype1 Generic Printer Description File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Tekstbestanden
Formaat Text

Wat is GPD file?

Tekstbestand dat een printer beschrijft naar het Windows-besturingssysteem bij het afdrukken met de Unidrv (Universal Printer Driver); gebruikt de GPD-taal om een printer te beschrijven die verschillende soorten informatie biedt, waaronder: printerattributen, printeropdrachten, printerfuncties, printeropties, printerlettertypebeschrijvingen en voorwaardelijke verklaringen.

Meer informatie

Alle GPD-bestandsitems zien er als volgt uit:

* EntryName: EntryValue {GPD_FileEntry, GPD_FileEntry, ...}

EntryName volgt de asterisk en is altijd een voorgedefinieerd zoekwoord dat de GPD-parser van Unidrv herkent .

Een voorbeeld van een GPD-bestand ziet er als volgt uit:

* Feature: Orientation {     * Naam: "Oriëntatie"     * DefaultOption: Portret     * Optie: portret        {         * Naam: "Portret"        * Opdracht: CmdSelect         &  &  &  {             * Bestelling: DOC_SETUP.7             * Cmd: "& L0O"         }     } }

Programma's die GPD bestanden openen
Windows
Microsoft Windows

Bestandstype2 Graphic PhotoDefiner Image File

Ontwikkelaar RGB Light
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat N/A

.GPD optienummer2

Beeldformaat ontwikkeld door RGB Light voor gebruik met PhotoDefiner; incorporeert lossless-beeldcompressie die de "nieuwe lichtreferentie-organisatie op triplet RGB" -theoretische benadering gebruikt; kan afbeeldingen groter comprimeren dan de .GIF of .PNG formaten.

Programma's die GPD bestanden openen
Windows
RGB Light PhotoDefiner Free Viewer
Kandalu PhotoK Win
Macintosh
Kandalu KandaluLite
Kandalu PhotoK

Bestandstype3 Gamer Profile Data File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Spelbestanden
Formaat Text

.GPD optienummer3

Een GPD-bestand is een gegevensbestand voor gamerprofielen dat door Xbox 360 wordt gebruikt om informatie over een gebruiker op te slaan, inclusief zijn instellingen, gespeelde spellen, prestatieoverzichten voor elk gespeeld spel en eventuele prestatiebeelden. Het wordt opgeslagen in de Xbox Database Format (XDBF), een containerindeling voor het opslaan van Xbox-bestanden en -records. GPD-bestanden worden gegenereerd van Statistics, Presence en Achievement (SPA) -bestanden die zijn ingebed in gamebundels wanneer een gebruiker het spel speelt.

Meer informatie

Je kunt een game modden door het GPD-bestand te bewerken dat is gekoppeld aan de game, gewoonlijk Black Ops of Borderlands 2. Hiermee kun je gameplay-functies ontgrendelen die je eerder niet had. Als u een GPD-bestand wilt vervangen of injecteren, verplaatst u uw profiel van een Xbox 360 HDD naar een USB-flashstation en sluit u het station aan op een computer waarop Windows wordt uitgevoerd met de Horizon- of Modio-modingtools geïnstalleerd:

Elke game heeft een unieke titel-ID die wordt gebruikt om het bijbehorende GPD-bestand te noemen. De bestandsnaam is een reeks getallen en letters. U kunt het GPD-bestand openen met een hex-editor, zoals HxD of HEXplorer, en de hex-code bewerken.

Gemeenschappelijke GPD bestandsnamen

5454087c.gpd - Borderlands 2 GPD bestandsnaam.

4d5307e6.gpd - Halo 3 GPD bestandsnaam.

41560855.gpd - Call of Duty: Black Ops GPD bestandsnaam .

Programma's die GPD bestanden openen

Over GPD bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .gpd verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Gamer Profile Data File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.