Hoofd : Bestandsextensies : .cannedsearch Het dossier

.cannedsearch Bestandsextensie

Bestandstype Apple Predefined Search

Ontwikkelaar Apple
Categorie Systeembestanden
Formaat N/A

.CANNEDSEARCH optienummer

Een CANNEDSEARCH-map is een map die wordt gebruikt door Finder, een OS X-programma waarmee gebruikers bestanden op hun computer kunnen ordenen en zoeken. Het bevat zoekwaarden waarmee een gebruiker veelgebruikte zoekopdrachten kan opslaan om de querytijden te verkorten. CANNEDSEARCH-mappen lijken op .SAVEDSEARCH -bestanden.

Meer informatie

CANNEDSEARCH-mappen waarnaar in de Finder wordt verwezen voor het doorzoeken van de inhoud van een computer, waaronder toepassingen, mappen en bestanden. Deze mappen zijn toegevoegd met de extensie ".cannedSearch", ook al zijn dit mappen. OS X wordt geleverd met standaardzoekopdrachten, meestal de zoekopdracht "Alle mijn bestanden" in Finder. Daarom zullen de meeste gebruikers de CANNEDSEARCH-map nooit zien. Als u echter zoekopdrachten in de Finder wilt toevoegen en / of wijzigen, komt u hoogstwaarschijnlijk de map CANNEDSEARCH tegen.

CANNEDSEARCH-mappen bevinden zich in de volgende map: /System/Library/CoreServices/Finder.app/Contents/Resource/MyLibraries /

Gemeenschappelijke CANNEDSEARCH bestandsnamen

myDocuments.cannedSearch - De standaardnaam voor de map die de zoekopdracht "All My Files" bevat.

Programma's die CANNEDSEARCH bestanden openen
Macintosh
Apple Finder

Over CANNEDSEARCH bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .cannedsearch verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Apple Predefined Search beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.