Hoofd : Bestandsextensies : .cat Het dossier

.cat Bestandsextensie

Bestandstype1 Windows Catalog File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Systeembestanden
Formaat Binary

Wat is CAT file?

Bestand gebruikt door het Windows-besturingssysteem; geeft aan dat een groep bestanden afkomstig is van een verifieerbare bron; gebruikt voor veiligheidsdoeleinden en bevat een digitale handtekening, de catalogusversie en een ingangsdatum; vaak gebruikt voor het verifiëren van nieuwe software-updatebestanden.

Meer informatie

Windows-catalogusbestanden helpen bij het onderdrukken van meerdere pop-ups van vertrouwensdialoogvensters voor het downloaden van nieuwe softwarecomponenten. Omdat CAT-bestanden een vertrouwde bron kunnen identificeren, kan de gebruiker kiezen voor "Altijd inhoud vertrouwen" van de softwaredistributeur. Vervolgens worden toekomstige downloads van de softwareleverancier die gebruikmaken van een CAT-bestand vertrouwd en is er geen pop-upvenster met vertrouwen vereist.

Programma's die CAT bestanden openen
Windows
Microsoft Windows

Bestandstype2 Advanced Disk Catalog Database

Ontwikkelaar Elcomsoft
Categorie Database bestanden
Formaat N/A

.CAT optienummer2

Bevat een catalogus met gegevens van verschillende mediatypen, waaronder harde schijven, netwerkstations, floppydisks, optische schijven (dvd's, cd's, enz.), ZIP- en JAZ-schijven, enz .; gebruikt voor het bijhouden van informatie die is opgeslagen in een verzameling media

Programma's die CAT bestanden openen

Over CAT bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .cat verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Advanced Disk Catalog Database beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.