Hoofd : Bestandsextensies : .cenon~ Het dossier

.cenon~ Bestandsextensie

Bestandstype Cenon Backup File

Ontwikkelaar vhf interservice
Categorie Backup bestanden
Formaat N/A

.CENON~ optienummer

back-upbestand gemaakt door Cenon, een verzameling opensource-applicaties die worden gebruikt om vectorafbeeldingen te ontwerpen en voor desktop publishing; bevat een backup van een .CENON projectbestand.

Meer informatie

In Cenon wordt de extensie ".cenon" gebruikt voor projecten, terwijl de extensie ".cenon ~" wordt gebruikt voor back-upbestanden. Back-upbestanden hebben dezelfde naam als het projectbestand waarvan het een back-up maakt. In Cenon-voorkeuren kunt u kiezen of een back-upbestand moet worden verwijderd of bewaard na het opslaan van projectbestanden.

Programma's die CENON~ bestanden openen
Linux
vhf interservice Cenon
Macintosh
vhf interservice Cenon

Over CENON~ bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .cenon~ verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Cenon Backup File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.