Hoofd : Bestandsextensies : .cer Het dossier

.cer Bestandsextensie

Bestandstype Internet Security Certificate

Ontwikkelaar N/A
Categorie Web-bestanden
Formaat Binary

.CER optienummer

Een CER-bestand is een beveiligingsbestand dat wordt aangeleverd door een externe certificeringsinstantie, zoals VeriSign of Thwate, die de authenticiteit van een website verifieert. Het wordt op een webserver geïnstalleerd om de geldigheid vast te stellen van een bepaalde website die op de server wordt gehost.

Meer informatie

CER-bestanden kunnen worden bekeken door te klikken op het hangslotsymbool nabij de rand van een browservenster bij het openen van een beveiligde site (beveiligde sites gebruiken SSL-codering zoals te zien aan het voorvoegsel "https: //" in de URL).

Beveiligde certificaatinformatie kan worden bekeken in Internet Explorer en Firefox door te dubbelklikken op het vergrendelingspictogram in de rechterbenedenhoek van het browservenster. Als u het certificaat in Safari wilt bekijken, klikt u op het hangslotsymbool in de rechterbovenhoek van het browservenster.

Programma's die CER bestanden openen
Windows
Adobe Acrobat
Microsoft Internet Explorer
Mozilla Firefox
Adobe Reader
Microsoft Edge
Linux
Adobe Acrobat
Mozilla Firefox
Adobe Reader
Macintosh
Adobe Acrobat
Mozilla Firefox
Apple Safari
Adobe Reader
Apple Keychain Access
iOS
Apple Safari

Over CER bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .cer verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Internet Security Certificate beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.