Hoofd : Bestandsextensies : .ci Het dossier

.ci Bestandsextensie

Bestandstype1 Windows Content Indexer Catalog File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Systeembestanden
Formaat Binary

Wat is CI file?

Besturingssysteem zoekbestand gebruikt door Windows 2000 en later; slaat een index van zoekinformatie op die Windows gebruikt om resultaten weer te geven voor het doorzoeken van bestandssystemen; kan groot zijn in bestandsgrootte vanwege de hoeveelheid zoekinformatie.

Meer informatie

CI-bestanden zijn vaak te vinden in gebruikers- of systeemdirectory's in een map met de naam \ catalog.wci \. Ze moeten niet handmatig worden geopend of bewerkt, omdat het systeembestanden zijn.

CI-bestanden worden gemaakt door de Windows Search-service (voorheen Indexing Service), het programma C: \ Windows \ System32 \ cisvc.exe. Deze service kan worden uitgeschakeld via het venster Windows-functies, dat kan worden gevonden door "Windows Search" te typen in het zoekvak van Windows Start menu. Als Windows Search echter eenmaal is uitgeschakeld, is het niet meer beschikbaar in Windows Verkenner of in het menu Start.

Programma's die CI bestanden openen
Windows
Microsoft Windows

Bestandstype2 PolySpace Preprocessed Code File

Ontwikkelaar The MathWorks
Categorie Ontwikkelaarsbestanden
Formaat Text

.CI optienummer2

Compileerderbestand gebruikt door PolySpace, een codeverificatietool dat wordt gebruikt voor het uitvoeren van statische analyse op C ++ en Ada-broncode; bevat een kopie van het originele bestand dat wordt gecompileerd, met uitzondering van headers, macro's en andere constructies die volledig zijn uitgevouwen in het bestand.

Meer informatie

De PolySpace-compiler gebruikt CI-bestanden om specifieke compilatiegefor- matie-informatie te rapporteren aan de ontwikkelaar.

Programma's die CI bestanden openen

Over CI bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .ci verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype PolySpace Preprocessed Code File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.