Hoofd : Bestandsextensies : .iti Het dossier

.iti Bestandsextensie

Bestandstype1 Impulse Tracker Instrument

Ontwikkelaar Jeffrey Lim
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

Wat is ITI file?

Instrumentindeling gebruikt door Impulse Tracker, een audionavigatieprogramma; bevat samples die kunnen worden weergegeven met behulp van MIDI-data.

Programma's die ITI bestanden openen
Windows
FMJ-Software Awave Studio
OpenMPT
Impulse Tracker
Macintosh
CocoModX

Bestandstype2 InterActual Skin File

Ontwikkelaar InterActual Technologies
Categorie Instellingen bestanden
Formaat N/A

.ITI optienummer2

Een ITI-bestand is een skinbestand gemaakt door InterActual Player, een programma dat wordt gebruikt om films af te spelen in Windows en macOS. Het bevat informatie over het uiterlijk van de spelerinterface, die de kleur van de achtergrond en knoppen bevat.

Meer informatie

ITI-bestand geopend in InterActual Player

Je kunt de skins van de InterActual Player beheren door op het "oog" -pictogram op de werkbalk te klikken. Je kunt dan kiezen om skins toe te passen, toe te voegen en te verwijderen.

Het programma wordt geleverd met vooraf geladen Earth- en Water-skins. U kunt echter meer skins toevoegen van de InterActual-website.

OPMERKING: InterActual Player wordt niet langer ontwikkeld of ondersteund.

Programma's die ITI bestanden openen
Windows
InterActual Player
Macintosh
InterActual Player

Over ITI bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .iti verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype InterActual Skin File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.