Hoofd : Bestandsextensies : .clb Het dossier

.clb Bestandsextensie

Bestandstype1 COM+ Catalog File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Systeembestanden
Formaat Binary

Wat is CLB file?

Bestand gebruikt door Microsoft COM +, een service op Windows-besturingssystemen waarmee componenten met elkaar kunnen communiceren; bevat COM + -toepassingen, klassen en kenmerken op computerniveau; informatie opslaan die consistentie biedt tussen computerdiensten.

Meer informatie

CLB-bestanden worden meestal aangetroffen in de COM + -registratiedatabase, die zich bevindt in de map% windows_directory% \ registration. Ze gebruiken de naamconventie R0000000000000X.clb, waarbij X een letter of cijfer is.

Programma's die CLB bestanden openen
Windows
Microsoft COM+

Bestandstype2 ICQ Contact List

Ontwikkelaar ICQ
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Binary

.CLB optienummer2

Bestand gemaakt door ICQ, een online chatprogramma; bevat gebruikerscontacten, inclusief hun unieke ICQ-nummer, aliassen en andere contactinformatie; gebruikt om back-upkopieën van contactpersonen te maken.

Meer informatie

OPMERKING: ICQ voor Mac, dat ooit beschikbaar was, wordt niet langer aangeboden door ICQ.com.

Programma's die CLB bestanden openen
Windows
ICQ

Over CLB bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .clb verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype ICQ Contact List beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.