Hoofd : Bestandsextensies : .tlp Het dossier

.tlp Bestandsextensie

Bestandstype Tulip Software Graph Format File

Ontwikkelaar David Auber and Patrick Mary
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Text

.TLP optienummer

Bestand gemaakt door Tulip, een hulpprogramma voor informatie-visualisatie en -analyse; bevat grafiekdefinities, zoals de versie van het formaat, de datum, auteursnaam en definities van knooppunten, randen, clusters en andere eigenschappen.

Meer informatie

De syntaxis van de TLP-formaatversie: (tip "1.0"; rest van het bestand ...)

De syntaxis van aanvullende bestandsinformatie: (datum | auteur | opmerkingen "a string ")

De syntaxis van de definitie van knooppunten: (knooppunten id_node1 id_node2 id_node3 id_node4 ...)

De syntaxis van definitie van randen: (edge id id_source id_target)

De syntaxis van de definitie van clusters: (cluster-id-naam (knooppunten id_node1 id_node2 id_node3 ...) (edges id_edge1 id_edge2 id_edge3 ...) (cluster-ID-naam (knooppunten id_node1 id_node2 id_node3 ...) (edges id_edge1 id_edge2 id_edge3 ...) ))

De syntaxis van de definitie van eigenschappen: (property cluster_id property_type "property_name" (standaard "default_node_value" "default_edge_value") (knooppunt-ID-waarde) ... (rand-ID-waarde) ...)

Programma's die TLP bestanden openen
Linux
Tulip

Over TLP bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .tlp verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Tulip Software Graph Format File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.