Hoofd : Bestandsextensies : .cnf Het dossier

.cnf Bestandsextensie

Bestandstype1 MySQL Configuration File

Ontwikkelaar MySQL
Categorie Instellingen bestanden
Formaat Text

Wat is CNF file?

Configuratiebestand gebruikt door MySQL, een open source relationeel databaseprogramma; bevat instellingen zoals de standaard tekencodering, time-outs en cache- en bufferinstellingen; vaak aangepast om de prestaties aan te passen, afhankelijk van het gebruik van de database.

Meer informatie

Het MySQL-configuratiebestand heeft de naam my.cnf. Het bevindt zich meestal in de map / etc /. Het bestand wordt opgeslagen als gewone tekst.

Gemeenschappelijke CNF bestandsnamen

my.cnf - Standaard het primaire MySQL-configuratiebestand in de map / etc /.

Programma's die CNF bestanden openen
Windows
MySQL
Linux
MySQL
Macintosh
MySQL

Bestandstype2 Telnet Configuration File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Instellingen bestanden
Formaat N/A

.CNF optienummer2

Slaat informatie op die wordt gebruikt om een telnet-verbinding te maken, zoals de servernaam, gebruikersnaam en wachtwoord; fungeert als een snelkoppeling voor algemene telnet-sessies.

Programma's die CNF bestanden openen
Windows
Windows Telnet
Macintosh
Mac OS X Terminal

Over CNF bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .cnf verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Telnet Configuration File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.