Hoofd : Bestandsextensies : .cnt Het dossier

.cnt Bestandsextensie

Bestandstype Help Contents File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Systeembestanden
Formaat Text

.CNT optienummer

Helpbestand gebruikt door Windows- en Windows-toepassingen; slaat onderwerpen op voor een Help-document ( .HLP bestand) in een indeling zonder opmaak; gewoonlijk geïnstalleerd met een toepassing die Microsoft Help gebruikt als helpdocumentatie-indeling.

Meer informatie

CNT-bestanden kunnen worden gemaakt met Microsoft Help Workshop, een ouder programma voor het maken van helpdocumentatie. Oudere Help-documenten kunnen worden bijgewerkt naar de nieuwere HTML Help Workshop-indeling ( .HHC bestanden) met HTML Help Workshop.

OPMERKING: Open geen onbekende CNT-bestanden, aangezien er een bekend beveiligingsprobleem is dat een buffer overflow-conditie waardoor kwaadwillende code op de computer kan worden uitgevoerd.

Programma's die CNT bestanden openen

Over CNT bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .cnt verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Help Contents File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.