Hoofd : Bestandsextensies : .comppkg_hauptwerk_rar Het dossier

.comppkg_hauptwerk_rar Bestandsextensie

Bestandstype Hauptwerk Component Package

Ontwikkelaar Milan Digital Audio
Categorie Gecomprimeerde bestanden
Formaat N/A

.COMPPKG_HAUPTWERK_RAR optienummer

Gecomprimeerd bestand gebruikt door Hauptwerk, een virtueel pijporgelprogramma; slaat componenten op die extra functionaliteit aan de toepassing bieden, zoals voorbeeldsets, orgels en temperamenten; functies vergelijkbaar met een plug-in.

Meer informatie

Gebruik het native component-installatieprogramma van Hauptwerk alleen om het COMPPKG_HAUPTWERK_RAR-bestand te installeren. Gebruik geen RAR-software van derden om componentpakketten te extraheren of te installeren. Als u een componentpakket wilt installeren, selecteert u Bestand → Orgel of temperament installeren ..., navigeert u naar uw componentpakket en klikt u op Openen.

OPMERKING: het bestand met het componentpakket kan ook worden weergegeven met de meer algemene "comppkg". hauptwerk.rar "extensie.

Programma's die COMPPKG_HAUPTWERK_RAR bestanden openen

Over COMPPKG_HAUPTWERK_RAR bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .comppkg_hauptwerk_rar verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Hauptwerk Component Package beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.