Hoofd : Bestandsextensies : .wwf Het dossier

.wwf Bestandsextensie

Bestandstype World Wide Fund Non-Printable Document

Ontwikkelaar WWF International
Categorie Pagina-indeling Bestanden
Formaat Binary

.WWF optienummer

Een WWF-bestand is een document gemaakt door SAVE AS WWF, een programma dat is gebruikt om .PDF -documenten te maken die niet kunnen worden afgedrukt. Het kan de inhoud van elk elektronisch bedrukbaar document bevatten. WWF-bestanden worden gebruikt voor het verspreiden van "groenvriendelijke" documenten.

Meer informatie

Het World Wide Fund for Nature (WWF) heeft het WWF-bestandsformaat gecreëerd om onnodig afdrukken te stoppen en om het bewustzijn over het gebruik van papier te vergroten. De organisatie heeft slogans gebruikt zoals 'Think Before You Print' en 'Save as WWF, Save a Tree'.

WWF-bestanden worden gemaakt met behulp van de afdrukdialoogoptie "SAVE AS WWF." WWF-bestanden voorkomen het afdrukken door gebruikers door documentafdrukmachtigingen te blokkeren met een wachtwoord.

OPSLAAN ALS WWF kan worden gebruikt om WWF-bestanden te maken en te openen. Het programma is oorspronkelijk ontwikkeld voor Mac OS X, maar is nu ook beschikbaar voor Windows. WWF-bestanden kunnen ook worden bekeken met sommige Windows- en Linux PDF-documentlezers, waaronder Adobe Acrobat. Apple Preview kan WWF-bestanden openen als je de extensie eerst de naam ".pdf" geeft.

OPMERKING: OPSLAAN WNF is niet langer beschikbaar en kan niet meer worden gedownload.

Programma's die WWF bestanden openen
Windows
Adobe Acrobat
KDE Okular
Adobe Reader
WWF International SAVE AS WWF
Linux
Adobe Acrobat
KDE Okular
Adobe Reader
Macintosh
Adobe Acrobat
KDE Okular
Skim
Apple Preview
Adobe Reader
WWF International SAVE AS WWF

Over WWF bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .wwf verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype World Wide Fund Non-Printable Document beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.