Hoofd : Bestandsextensies : .crtx Het dossier

.crtx Bestandsextensie

Bestandstype Office 2007 Chart Template File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Binary

.CRTX optienummer

Chartsjabloon die kan worden toegepast op meerdere documenten en presentaties in Microsoft Office 2007 of later; bevat opgeslagen instellingen voor kleuren, assen, rasterlijnen, categorieën, legenda's, tekst, titel en andere grafiekopties; gebruikt om dezelfde stijlen en opmaak toe te passen op meerdere grafieken.

Meer informatie

Als u een diagramsjabloon wilt opslaan, selecteert u een bestaand diagram en kiest u de optie "Opslaan als sjabloon" op het tabblad "Ontwerp". Kaartsjablonen moeten worden opgeslagen in de map Map. Als u een bestaande diagramsjabloon wilt toepassen, selecteert u het doeldiagram en kiest u de optie "Diagramtype wijzigen" op het tabblad "Ontwerp".

Programma's die CRTX bestanden openen
Windows
Microsoft Office
Microsoft Excel
Microsoft Word
Microsoft PowerPoint
Macintosh
Microsoft Word for Mac
Microsoft Office
Microsoft Excel for Mac
Microsoft PowerPoint for Mac

Over CRTX bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .crtx verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Office 2007 Chart Template File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.