Hoofd : Bestandsextensies : .crx Het dossier

.crx Bestandsextensie

Bestandstype Chrome Extension

Ontwikkelaar Google
Categorie Plugin bestanden
Formaat Binary

.CRX optienummer

Een CRX-bestand is een extensie die extra functies of thema's aan de Google Chrome-webbrowser toevoegt. Het wordt opgeslagen in een gecomprimeerde indeling en kan .JS , .JSON en andere bestanden bevatten, zoals afbeeldingen en uitvoerbare programma's. CRX-bestanden worden gebruikt voor het installeren van browser-add-ons, zoals games, adblockers en nieuwslezers.

Meer informatie

Chrome-extensies kunnen handmatig worden geïnstalleerd door CRX-bestanden naar het venster Extensies te slepen. U kunt dit venster openen door in het menu van de toepassing Venster → Extensies te kiezen of door uw browser-adres in te stellen op chrome: // chrome / extensions /.

Chrome-extensies worden meestal geïnstalleerd door te klikken op "+ Toevoegen aan Chrome-knop voor een extensie in de Chrome Web Store. Nadat op de knop is geklikt, downloadt Chrome de extensie, pakt deze uit en installeert deze vervolgens zonder dat de gebruiker hoeft te communiceren met het CRX-bestand. Na installatie verwijdert Chrome automatisch het CRX-bestand.

OPMERKING: CRX-bestanden gebruiken .ZIP -formattering. Ze bevatten echter ook een aangepast kopgedeelte van het bestand, zodat standaard Zip-decompressiehulpprogramma's ze mogelijk niet kunnen decomprimeren.

Programma's die CRX bestanden openen
Windows
Google Chrome
7-Zip
Linux
Google Chrome
Chromium
Android
Google Chrome
Macintosh
Google Chrome
iOS
Google Chrome

Over CRX bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .crx verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Chrome Extension beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.