Hoofd : Bestandsextensies : .dat_mcr Het dossier

.dat_mcr Bestandsextensie

Bestandstype Minecraft Level.dat Backup File

Ontwikkelaar Mojang
Categorie Spelbestanden
Formaat Binary

.DAT_MCR optienummer

Bestand gemaakt door Minecraft, een 3D-constructiespel met een open einde; slaat een backup op van het level.dat-bestand wanneer de nieuwere versie van de game wordt bijgewerkt van het oudere "Regio" ( .MCR ) formaat naar het nieuwere "Anvil" ( .MCA ) formaat.

Meer informatie

Het bestand level.dat_mcr kan worden teruggezet naar het level.dat-bestand als je wilt terugkeren naar het oudere wereldformaat.

OPMERKING: Minecraft Snapshot 12w07b was de eerste versie die werd bijgewerkt naar het aambeeld in de wereld.

Gemeenschappelijke DAT_MCR bestandsnamen

level.dat_mcr - Een back-up van het level.dat-bestand dat is gemaakt toen nieuwere versies van Minecraft werden bijgewerkt naar de "Anvil" -indeling. Het is zo gemaakt dat de gebruiker desgewenst naar het oudere MCR-formaat kan terugkeren.

Programma's die DAT_MCR bestanden openen
Windows
Mojang Minecraft
Linux
Mojang Minecraft
Macintosh
Mojang Minecraft

Over DAT_MCR bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .dat_mcr verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Minecraft Level.dat Backup File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.