Hoofd : Bestandsextensies : .data Het dossier

.data Bestandsextensie

Bestandstype Analysis Studio Offline Data File

Ontwikkelaar Appricon
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Text

.DATA optienummer

Een DATA-bestand is een gegevensbestand dat wordt gebruikt door Analysis Studio, een programma voor statistische analyse en datamining. Het bevat gedolven gegevens in een indeling met platte tekst, door tabs gescheiden, inclusief een Analysis Head-header. DATA-bestanden worden vaak gebruikt om gegevens op te slaan voor offline gegevensanalyse wanneer ze niet zijn verbonden met een Analysis Studio-server, maar kunnen ook in de onlinemodus worden gebruikt.

Meer informatie

DATA-bestanden kunnen gegevens bevatten van meerdere gegevensbronnen, zoals Microsoft Access en SQL Server-databases. Ze zijn gepaard met een overeenkomstig .STP -bestand, dat het projectgegevensschema en objectinformatie bevat.

Vanwege hun door tabs gescheiden indeling kunnen DATA-bestanden in Microsoft Excel worden geïmporteerd zodra de headerinformatie is verwijderd .

Programma's die DATA bestanden openen
Windows
Microsoft Excel
Appricon Analysis Studio
Macintosh
Microsoft Excel for Mac

Over DATA bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .data verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Analysis Studio Offline Data File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.