Hoofd : Bestandsextensies : .deskthemepack Het dossier

.deskthemepack Bestandsextensie

Bestandstype Windows 8 Desktop Theme Pack File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Systeembestanden
Formaat Binary

.DESKTHEMEPACK optienummer

Een DESKTHEMEPACK-bestand is een desktopthema-bestand dat is geïntroduceerd met het Windows 8-besturingssysteem. Het wordt opgeslagen in de .CAB -indeling en bevat achtergrondafbeeldingen ( .JPG bestanden), evenals een .THEME -bestand, dat kleuren, geluiden en andere instellingen bevat die worden gebruikt om het Windows-bureaublad aan te passen. DESKTHEMEPACK-bestanden kunnen worden gedownload en gedeeld met andere Windows-gebruikers.

Meer informatie

U kunt een DESKTHEMEPACK-bestand in Windows 8 installeren door erop te dubbelklikken. U kunt ook een aangepast thema maken door met de rechtermuisknop te klikken op een van de "Mijn thema's" in het configuratiescherm van Windows Personaliseren en "Thema opslaan om te delen" te selecteren.

DESKTHEMEPACK-bestanden zijn specifiek voor Windows 8 en zijn niet compatibel met Windows 7, waarbij .THEMEPACK -bestanden worden gebruikt voor bureaubladthema's. U kunt de afbeeldingen in een DESKTHEMEPACK-bestand echter gebruiken als bureaubladachtergrond in Windows 7 door de volgende stappen uit te voeren:

OPMERKING: met de release van Windows 8 heeft Microsoft de online Personalization Gallery bijgewerkt om DESKTHEMEPACK-bestanden te leveren naast THEMEPACK-bestanden. U kunt deze galerij bekijken door te klikken op "Meer thema's online zetten" in het venster Aanpassing in Windows 7 en Windows 8.

Programma's die DESKTHEMEPACK bestanden openen

Over DESKTHEMEPACK bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .deskthemepack verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Windows 8 Desktop Theme Pack File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.