Hoofd : Bestandsextensies : .dev Het dossier

.dev Bestandsextensie

Bestandstype1 Dev-C++ Project File

Ontwikkelaar Bloodshed
Categorie Ontwikkelaarsbestanden
Formaat N/A

Wat is DEV file?

Programmeringsproject gemaakt met Dev-C ++, een open-source Integrated Development Environment (IDE) voor C / C ++ softwareprogrammering; DEV-C ++ wordt verspreid onder de GNU General Public License.

Programma's die DEV bestanden openen

Bestandstype2 Windows Device Driver File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Systeembestanden
Formaat Binary

.DEV optienummer2

Apparaatinformatiebestand dat communicatie tussen bepaalde hardwareapparaten en Windows-besturingssysteem mogelijk maakt; vaak geïnstalleerd met behulp van de software-cd die bij de hardware is geleverd; kan ook vooraf worden geïnstalleerd als onderdeel van het Windows-besturingssysteem.

Meer informatie

Na de installatie worden DEV-bestanden opgeslagen in de Windows System-map en mogen ze niet worden geopend of gewijzigd.

Programma's die DEV bestanden openen
Windows
Microsoft Windows
Macintosh
Parallels Desktop for Mac

Over DEV bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .dev verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Windows Device Driver File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.