Hoofd : Bestandsextensies : .devicemetadata-ms Het dossier

.devicemetadata-ms Bestandsextensie

Bestandstype Device Metadata Package

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Systeembestanden
Formaat N/A

.DEVICEMETADATA-MS optienummer

Een DEVICEMETADATA-MS-bestand is een pakket dat wordt gebruikt door het Windows-besturingssysteem (OS). Het bevat .XML bestanden die metadata opslaan over een fysiek apparaat dat is verbonden met Windows, zoals een printer, muis, flashstation of toetsenbord. DEVICEMETADATA-MS-bestanden kunnen ook een .ICO -bestand bevatten, wat het pictogram van het apparaat is.

Meer informatie

DEVICEMETADATA-MS-bestanden zijn geïntroduceerd in Windows 7. De pakketten zijn gecomprimeerde cabinetbestanden en worden benoemd met globaal unieke ID's (GUID's) om elk apparaat te onderscheiden.

Waarschijnlijk kom je nooit in een DEVICEMETADATA-MS-bestand. U hebt echter waarschijnlijk de informatie gezien die in het bestand is opgeslagen. Een prominente plaats waar u de informatie ziet, bevindt zich in het Configuratiescherm van Windows, met pictogrammen en informatie over apparaten die op de computer zijn aangesloten.

DEVICEMETADATA-MS-bestanden bevatten gewoonlijk de volgende inhoud:

Gemeenschappelijke DEVICEMETADATA-MS bestandsnamen

[globally unique identifier] .automaticDestinations-ms - Elk DEVICEMETADATA-MS-bestand krijgt een naam met een globaal unieke ID om gebruikers te waarschuwen het bestand niet te wijzigen.

Programma's die DEVICEMETADATA-MS bestanden openen

Over DEVICEMETADATA-MS bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .devicemetadata-ms verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Device Metadata Package beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.