Hoofd : Bestandsextensies : .dff Het dossier

.dff Bestandsextensie

Bestandstype1 RenderWare Model File

Ontwikkelaar N/A
Categorie 3D-beeldbestanden
Formaat N/A

Wat is DFF file?

Een DFF-bestand is een driedimensionaal model dat is opgeslagen in de binaire stream-indeling van RenderWare. Het wordt gebruikt door verschillende CAD-programma's en 3D-spellen, zoals Grand Theft Auto 3 (GTA3). DFF-bestanden zijn georganiseerd in meerdere secties die de geometrie en materialen beschrijven waaruit het model bestaat. Sommige secties in het DFF-bestand zijn textuur, reflectiemateriaal, model skins, gedrag van breekbare objecten en spiegelend verlichtingsmateriaal.

Programma's die DFF bestanden openen
Windows
Zanoza ZModeler
RW Analyze

Bestandstype2 DSD Audio File

Ontwikkelaar Sony and Philips
Categorie Geluidsbestanden
Formaat Binary

.DFF optienummer2

Audiobestand opgeslagen in het Direct Stream Digital (DSD) -formaat, een audioformaat ontwikkeld door Sony en Philips voor Super Audio CD (SACD); slaat de audio op met een 1-bit sigma-deltamodulatie gesampled op 2.8224 MHz; gebruikt voor het opslaan van hoogwaardige audio voor cd's en downloads van digitale muziek.

Programma's die DFF bestanden openen
Windows
Foobar2000
HFX Austria DFF to DSF Converter

Over DFF bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .dff verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype DSD Audio File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.