Hoofd : Bestandsextensies : .diagpkg Het dossier

.diagpkg Bestandsextensie

Bestandstype Troubleshooting Pack File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Systeembestanden
Formaat N/A

.DIAGPKG optienummer

Bestand gebruikt door het Microsoft Support Diagnostic Tool (msdt.exe), een programma dat wordt gebruikt om gebruikers te helpen bij het oplossen van computerproblemen; bevat informatie die nodig is om een hard- of softwareprobleem op te sporen en mogelijk vast te stellen; kan worden uitgevoerd door te dubbelklikken op het bestand in Windows.

Meer informatie

OPMERKING: het Microsoft Support Diagnostic Tool wordt ook wel de WTP-wizard genoemd. Het acroniem "WTP" staat voor Windows Troubleshooting Platform, de technologie waarmee diagnostische pakketten kunnen worden uitgevoerd.

Programma's die DIAGPKG bestanden openen

Over DIAGPKG bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .diagpkg verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Troubleshooting Pack File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.