Hoofd : Bestandsextensies : .evt Het dossier

.evt Bestandsextensie

Bestandstype Windows Event Viewer Log File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Systeembestanden
Formaat Binary

.EVT optienummer

Bestand gemaakt door Windows Event Viewer, een programma dat systeemgebeurtenissen registreert; bevat een reeks logberichten met een ID en een aantal invoegreeksen; opgeslagen in een gepatenteerd binair formaat; gebruikt om de systeemprestaties te beoordelen, analyseren en debuggen.

Meer informatie

Om EVT-bestanden te bekijken, moet een computer de .DLL bestanden hebben van het programma dat de logboekgebeurtenissen heeft gegenereerd. Als de DLL's niet zijn geïnstalleerd, wordt de volgende fout weergegeven: "De beschrijving voor Gebeurtenis-ID (xxx) in Bron (service) kon niet worden gevonden." Hoewel dit niet wordt aanbevolen, kunnen EVT-bestanden ook zonder de DLL-bestanden worden bekeken door het Windows-register zorgvuldig te bewerken.

EVT-bestanden kunnen binnen .CAB -bestanden worden opgeslagen als ze worden opgeslagen met het Windows Reporting (Winrep) -hulpprogramma .

OPMERKING: Windows 7 gebruikt nu .EVTX -bestanden in plaats van de EVT-extensie. De Windows Event Viewer kan beide bestandstypen openen.

Programma's die EVT bestanden openen
Windows
Microsoft Event Viewer
Microsoft Winrep

Over EVT bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .evt verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Windows Event Viewer Log File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.