Hoofd : Bestandsextensies : .dimax Het dossier

.dimax Bestandsextensie

Bestandstype DiMAX Firmware Image File

Ontwikkelaar Massoth Electronics
Categorie Systeembestanden
Formaat Binary

.DIMAX optienummer

systeembestand gebruikt door DiMAX Update Utility, een programma dat wordt gebruikt voor het bijwerken van de firmware op DiMAX / eMOTION modeltrein- en locomotiefonderdelen, waaronder DCC-stations, RC-ontvangers en buscomponenten; kan naar het apparaat worden geüpload wanneer het is aangesloten op een computer waarop het DiMAX Update-hulpprogramma wordt uitgevoerd.

Meer informatie

DIMAX-bestanden zijn eigenlijk afbeeldingen van het EEPROM (elektrisch wisbaar programmeerbaar alleen-lezen geheugen) op de treincomponenten.

OPMERKING: Massoth gebruikt ook de namen "DiMAX Updatetool" en "Massoth Service" Tool "bij het verwijzen naar het DiMAX Update Utility.

Programma's die DIMAX bestanden openen
Windows
Massoth DiMAX Update Utility

Over DIMAX bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .dimax verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype DiMAX Firmware Image File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.