Hoofd : Bestandsextensies : .gro Het dossier

.gro Bestandsextensie

Bestandstype1 Graphic Object Bitmap

Ontwikkelaar Hewlett-Packard
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat N/A

Wat is GRO file?

Bitmapafbeeldingsindeling soms ook wel een GROB (GRaphic Object Bitmap) genoemd; gebruikt door wetenschappelijke rekenmachines van Hewlett-Packard, zoals de HP-48 en HP-49; gebruikt voor het opslaan van grafieken, diagrammen en andere grafische afbeeldingen die op de rekenmachine zijn gemaakt.

Meer informatie

GRO-bestanden kunnen op een computer worden bekeken met behulp van een ondersteunende rekenmachine-emulator van HP, zoals Emu48.

Programma's die GRO bestanden openen
Windows
Newera Graphics Converter Pro
XnViewMP
Emu48
Linux
XnViewMP
Macintosh
XnViewMP
Emu48

Bestandstype2 Allegro MIDI File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Geluidsbestanden
Formaat Text

.GRO optienummer2

ASCII-tekstbestand dat de audio in een MIDI-representatie definieert; bevat ook "noottracks", die weergavegegevens voor de audio specificeren; kan worden geïmporteerd (en vervolgens worden geconverteerd naar andere audioformaten) met behulp van Audacity's Bestand → Import MIDI ... optie.

Programma's die GRO bestanden openen
Windows
Audacity
Linux
Audacity
Macintosh
Audacity

Over GRO bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .gro verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Allegro MIDI File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.