Hoofd : Bestandsextensies : .dmc Het dossier

.dmc Bestandsextensie

Bestandstype1 Datamartist Data Canvas File

Ontwikkelaar nModal Solutions
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Binary

Wat is DMC file?

Documentbestand gemaakt Datamartist, een hulpprogramma voor gegevensprofilering dat wordt gebruikt voor het analyseren, combineren en beheren van gegevens uit meerdere bronnen; kan interne datasets bevatten, evenals datatransformatiespecificaties in de vorm van transformatieblokken en verbindingen daartussen.

Meer informatie

Gegevenssets die intern zijn in het DMC-bestand zijn beperkt tot 250.000 waarden per gegevensset. Daarom zijn ze geschikt voor datasets van kleine tot gemiddelde grootte en worden ze vaak gebruikt voor het genereren van referentiedatasets voor testen. Naar grotere datasets kan worden verwezen in het DMC-bestand en worden opgeslagen in afzonderlijke lokale cache- en indexbestanden voor snellere toegang en offline toegang.

Datamartist kan gegevens beheren vanuit Microsoft SQL Server-databases, Microsoft Excel-spreadsheets, Microsoft Access-databases , DMC-bestanden en andere bronnen.

Programma's die DMC bestanden openen

Bestandstype2 DPCM Sample File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Geluidsbestanden
Formaat Binary

.DMC optienummer2

Audiobestand gebruikt door tracking- en audio-samplingprogramma's zoals FamiTracker; slaat een instrumentmonster op dat kan worden gelust, gebogen en op andere manieren kan worden gebruikt; vaak gebruikt voor het maken van geluiden van videogames.

Meer informatie

FamiTracker verwijst naar DMC-bestanden als "Delta-gemoduleerde samples".

Programma's die DMC bestanden openen
Windows
FamiTracker

Bestandstype3 Mimic Configuration File

Ontwikkelaar DAZ Productions
Categorie 3D-beeldbestanden
Formaat N/A

.DMC optienummer3

Bestand gemaakt door Mimic, een programma dat wordt gebruikt voor het maken van gezichtsanimatiesequenties; gebruikt als het projectformaat en bewaart lip-sync-animatiegegevens; kan worden geëxporteerd naar DAZ-studio of Smith Micro Poser voor het voltooien van de personagemodellering en -animatie.

Programma's die DMC bestanden openen
Macintosh
DAZ 3D Mimic

Bestandstype4 Medical Manager Script

Ontwikkelaar The Sage Group
Categorie Uitvoerbare bestanden
Formaat N/A

.DMC optienummer4

Script gebruikt voor het automatiseren van taken binnen Sage Medical Manager oefenbeheersoftware; kan worden gebruikt voor het exporteren van informatie, het installeren van updates of voor andere functies.

Programma's die DMC bestanden openen
Windows
Sage Medical Manager
Linux
Sage Medical Manager

Over DMC bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .dmc verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Medical Manager Script beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.