Hoofd : Bestandsextensies : .dmf Het dossier

.dmf Bestandsextensie

Bestandstype1 Geosystem Digitals Map File

Ontwikkelaar Geosystem
Categorie GIS-bestanden
Formaat Binary

Wat is DMF file?

Mapbestand gebruikt door Digitals, een kaartsoftware die wordt gebruikt voor het maken van topografische kaarten; bevat de terreintopologie en getekende vormen en specifieke interessante locaties; gebruikt voor het publiceren van kaarten voor landbeheer en stedelijke kadastrale enquêtes.

Meer informatie

Kaarten met digitals ondersteunen ook legenda's, cartografische symbolen, kleurattributen en andere kenmerken.

Programma's die DMF bestanden openen

Bestandstype2 Delusion Digital Music File

Ontwikkelaar XTracker
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

.DMF optienummer2

Audiotracker-module op basis van het X-Tracker-formaat; opgeslagen in een 8- of 16-bits monoformaat; kan ook worden gebruikt om instrumenten of geluidssamples op te slaan; kan worden gespeeld door verschillende tracker-programma's.

Meer informatie

Het DMF-formaat bestaat uit verschillende gegevens-chunks waaruit het bestand bestaat. Deze omvatten DDMF (de formaat-ID), INFO (bestandsinformatie), CMSG (liedje-bericht), SEQU (sequencer-volgorde), PATT (patroongegevens), INST (instrumentgegevens), SMPI (voorbeeldinformatie), SMPD (voorbeeldgegevens) , SMPJ (voorbeeldsprongposities) en ENDE (einde van bestandmarkering).

Programma's die DMF bestanden openen
Windows
FMJ-Software Awave Studio
OpenMPT
DeliPlayer
StormSky RainbowPlayer
MODPlug Player
Xtracker32
Android
Vitamin/CAIG ZXTune

Over DMF bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .dmf verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Delusion Digital Music File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.