Hoofd : Bestandsextensies : .dmse Het dossier

.dmse Bestandsextensie

Bestandstype Sound Editor Project File

Ontwikkelaar Sonic Solutions
Categorie Geluidsbestanden
Formaat Binary

.DMSE optienummer

Projectbestand gemaakt door Sound Editor, een audiobewerkingsprogramma opgenomen in de Roxio Creator-multimediasuite; bevat projectinformatie, inclusief verwijzingen naar audiobestanden, audiobewerkingen en overgangen; gebruikt om audioprojecten op te slaan en te laden.

Meer informatie

DMSE-projecten kunnen worden gebruikt om audio naar verschillende bestandsindelingen te exporteren, inclusief .MP3 en .WAV .

OPMERKING: DMSE-bestanden bevatten verwijzingen naar audiobestanden, niet de audio bestanden zelf. Daarom moet u, als u een DMSE-project wilt delen, ook alle audiobestanden waarnaar wordt verwezen, delen.

Programma's die DMSE bestanden openen
Windows
Roxio Creator

Over DMSE bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .dmse verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Sound Editor Project File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.