Hoofd : Bestandsextensies : .sc2assets Het dossier

.sc2assets Bestandsextensie

Bestandstype Blizzard StarCraft 2 Assets File

Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
Categorie Spelbestanden
Formaat Binary

.SC2ASSETS optienummer

Mo'PaQ-gegevensbestand ( .MPQ bestand) gebruikt door StarCraft II: Wings of Liberty, een real-time strategiespel in de ruimte; slaat een archief met gegevensbestanden op voor een spelcampagne of wijziging; kan met het spel worden geïnstalleerd of kan worden gemaakt met een MPQ-editor.

Meer informatie

StarCraft II-activabestanden kunnen verschillende soorten gamegegevens bevatten, waaronder audio, video, modellen, texturen en andere gegevens. Veelgebruikte audiobestanden omvatten .OGG en .WAV bestanden. Texturen hebben meestal de indeling .DDS en video's worden vaak opgenomen als .OGV -bestanden. Andere bestanden zijn .FXA actoranimaties en .M3 modelbestanden.

SC2ASSETS-bestanden zijn te vinden in de StarCraft II-installatie in de \ StarCraft II \ Campaigns \ Liberty.SC2Campaign \ en \ StarCraft II \ Mods \ Liberty.SC2Mod \ mappen, evenals andere.

StarCraft II-bestanden voor bestanden zijn meestal erg groot omdat ze audio-, video- en grafische gegevens bevatten. Het bestand base.SC2Assets in de map \ StarCraft II \ Campaigns \ Liberty.SC2Campaign \ is bijvoorbeeld 3,72 GB groot. OPMERKING OPMERKING: Aangezien SC2ASSETS-bestanden zijn gemaakt in een MPQ-indeling, kunt u de naam ervan wijzigen. extensie naar ".mpq" en open ze met een MPQ-editor.

Programma's die SC2ASSETS bestanden openen
Windows
Blizzard StarCraft 2
StormLib Library
Linux
StormLib Library
mpq-tools
Macintosh
Blizzard StarCraft 2
StormLib Library
MPQ Extractor
MPQKit

Over SC2ASSETS bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .sc2assets verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Blizzard StarCraft 2 Assets File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.