Hoofd : Bestandsextensies : .dna Het dossier

.dna Bestandsextensie

Bestandstype1 SnapGene DNA File

Ontwikkelaar GSL Biotech
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Binary

Wat is DNA file?

Gegevensbestand gemaakt door SnapGene, een moleculair biologieprogramma dat wordt gebruikt voor het analyseren van DNA-gegevens; slaat een DNA-sequentie en bijbehorende XML- en binaire metadata op; omvat ook de auteur, een beschrijving, opmerkingen en andere schriftelijke informatie.

Meer informatie

DNA-bestanden worden gebruikt voor het documenteren, bestuderen en visualiseren van DNA-sequenties. SnapGene en de gratis SnapGene Viewer bieden de mogelijkheid om de gegevens in verschillende weergaven te visualiseren voor het uitvoeren van DNA-analyse.

Programma's die DNA bestanden openen
Windows
GSL Biotech SnapGene
Genome Compiler
Linux
GSL Biotech SnapGene
Macintosh
GSL Biotech SnapGene
GSL Biotech SnapGene Viewer
Genome Compiler

Bestandstype2 CA Backup and Migration Backup File

Ontwikkelaar Computer Associates
Categorie Backup bestanden
Formaat Binary

.DNA optienummer2

Bestand gemaakt door CA Backup and Migration, een programma dat wordt gebruikt om een back-up te maken van het "DNA" van een computer; bevat netwerk-, printer-, systeem- en applicatie-instellingen, evenals bestanden, mappen, adresboeken en foto's; gebruikt voor het maken van back-ups van computerinstellingen en het overzetten van instellingen van de ene computer naar de andere.

Meer informatie

DNA-bestanden zijn zelf-uitwinbaar. Wanneer ze worden geopend, migreren ze de back-upinstellingen en bestanden automatisch naar de nieuwe computer.

Programma's die DNA bestanden openen
Windows
CA Backup and Migration
CA Desktop DNA Migrator

Bestandstype3 GenePool DNA File

Ontwikkelaar Jeffrey Ventrella
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Text and Binary

.DNA optienummer3

Gegevensbestand gebruikt door GenePool, een spel van kunstmatige levenssimulatie; bevat het DNA voor een wezen dat kan worden gesimuleerd met andere wezens in een virtueel experiment; soms gebruikt voor wedstrijden om te zien welke aangepaste wezens van de speler beter overleven dan anderen wanneer ze samen worden gesimuleerd.

Meer informatie

OPMERKING: DNA-bestanden worden ook gebruikt door Darwin Pond, de voorganger van GenePool. DNA-bestanden van Darwin Pond gebruiken echter een indeling voor platte tekst, terwijl DNA-bestanden van GenePool binaire opmaak gebruiken. De DNA-bestanden van Darwin Pond bevatten een vaste lijst met parameters gescheiden door regeleinden en elk bestand heeft dezelfde bestandsgrootte.

Programma's die DNA bestanden openen

Over DNA bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .dna verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype GenePool DNA File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.