Hoofd : Bestandsextensies : .drf Het dossier

.drf Bestandsextensie

Bestandstype1 VIZ Render File

Ontwikkelaar Autodesk
Categorie 3D-beeldbestanden
Formaat Binary

Wat is DRF file?

Discreet render-indelingsbestand (DRF) gemaakt door VIZ Render, een programma dat is opgenomen in oudere versies van Autodesk Architecture; slaat een gerenderd beeld op van gebouwen of andere gemodelleerde structuren; kan worden geopend in 3ds Max, maar kan alleen worden gemaakt door VIZ Render.

Meer informatie

Na het openen van een DRF-bestand in 3ds Max, moet u het opslaan als een .MAX -bestand sinds het opslaan van DRF-bestanden niet wordt ondersteund.

Programma's die DRF bestanden openen
Windows
Autodesk 3ds Max

Bestandstype2 Dynojet Run File

Ontwikkelaar Dynojet Research
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Binary

.DRF optienummer2

Gegevensbestand gemaakt met Dynojet voertuigdiagnosetools; slaat auto-informatie uit een diagnostische test; kan gegevens over paardenkracht, luchttemperatuur, vochtigheid, absolute druk en voertuigmodel opslaan; gebruikt voor het in kaart brengen van voertuigdiagnostiekinformatie.

Meer informatie

DRF-bestanden kunnen worden bekeken met WinPEP (Windows Performance Evaluation Program), voorheen de Dynojet RunViewer genoemd.

Programma's die DRF bestanden openen

Bestandstype3 Delphi Resource File

Ontwikkelaar Embarcadero Technologies
Categorie Ontwikkelaarsbestanden
Formaat N/A

.DRF optienummer3

Tijdelijk bestand gemaakt door Delphi, een programmeertaal voor softwareontwikkeling en IDE; bewaart informatie over pakketvereisten wanneer een project met pakketten wordt gecompileerd; gebruikt tijdens het software bouwproces.

Meer informatie

DRF-bestanden worden soms vermeld in Delphi-foutmeldingen wanneer een programma het bestand niet op een tijdelijke locatie kan vinden of maken. U kunt dit probleem mogelijk oplossen door de toepassing expliciet opnieuw te maken of door ervoor te zorgen dat de tijdelijke locatie toegankelijk is.

Programma's die DRF bestanden openen
Windows
Embarcadero Delphi

Over DRF bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .drf verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Delphi Resource File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.