Hoofd : Bestandsextensies : .drg Het dossier

.drg Bestandsextensie

Bestandstype1 AllyCAD Drawing File

Ontwikkelaar Knowledge Base
Categorie CAD-bestanden
Formaat Binary

Wat is DRG file?

Driedimensionale tekening gemaakt door AllyCAD, een programma dat wordt gebruikt om technische en architecturale ontwerpen te maken; bevat een 3D-model, gewoonlijk van een assemblagedeel of een structuur; gebruikt om ontwerpen in het planningsproces op te slaan voor productie of constructie.

Meer informatie

DRG-bestanden kunnen worden geëxporteerd naar gewone 3D CAD-indelingen. Gebruikers kunnen bijvoorbeeld batchuitvoer van DRG-bestanden naar .DXF of .DWG -bestanden uitvoeren door Instellingen → DXF / DWG-conversie-instellingen in AllyCAD te selecteren.

Het bestand startup.drg slaat de standaardtekening op wanneer AllyCAD wordt geopend en kan door de gebruiker worden gewijzigd. AllyCAD maakt ook periodieke DRG-back-upbestanden terwijl gebruikers tekeningen bewerken. Deze back-ups worden gemaakt met de naamconventie AbackupX.drg, waarbij "X" een incrementeel nummer voor de back-up is.

Programma's die DRG bestanden openen

Bestandstype2 I-Doser Audio Drug File

Ontwikkelaar I-Doser Labs
Categorie Geluidsbestanden
Formaat Binary

.DRG optienummer2

Audiobestand, een "digitale dosis" genoemd, gebruikt door I-Doser, een programma dat probeert bepaalde stemmingen in de luisteraar te veroorzaken; bevat een stereogeluidsspoor gemaakt met binaurale opnametechnieken; bevat ook informatie over de "dosis" en een schermafbeelding.

Meer informatie

DRG-bestanden worden gebruikt om een stemming of gevoel te simuleren. Zorgvuldig vervaardigde binaural beats proberen hersengolven te synchroniseren en bepaalde gevoelens in de luisteraar te produceren wanneer er naar wordt geluisterd met een stereohoofdtelefoon.

I-Doser beperkte voorheen DRG-bestanden tot één enkele weergave, maar ze kunnen nu meerdere keren na worden afgespeeld wordt gekocht bij de I-Doser Store.

OPMERKING: I-Doser is gebaseerd op het open source-programma SBaGen, waarmee .SBG -bestanden worden gemaakt. DRG-bestanden breiden SBG-bestanden uit met codering, dosismetagegevens en een schermafbeelding.

Programma's die DRG bestanden openen
Android
I-Doser

Over DRG bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .drg verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype I-Doser Audio Drug File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.