Hoofd : Bestandsextensies : .ebd Het dossier

.ebd Bestandsextensie

Bestandstype Windows EBD System File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Systeembestanden
Formaat Binary

.EBD optienummer

Systeembestand gebruikt door het Windows-besturingssysteem; niet bedoeld om handmatig te worden geopend, maar in plaats daarvan wordt gebruikt door Windows bij het uitvoeren van het besturingssysteem.

Meer informatie

Een voorbeeld van een EBD-bestand is Windows.ebd, dat wordt gebruikt voor het opslaan van indexinformatie voor Windows-zoekopdrachten in Windows 8 en Windows Server 2012. Een ander voorbeeld van een EBD-bestand is systemsf.ebd, een systeembestand in de C: \ Windows \ System32 \ map.

OPMERKING: EBD staat ook voor Emergency Boot Disk. Bestanden die de * .ebd-bestandsextensie gebruiken, hoeven echter niet noodzakelijkerwijs te worden gerelateerd aan procedures voor het opstarten van noodgevallen.

Programma's die EBD bestanden openen

Over EBD bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .ebd verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Windows EBD System File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.