Hoofd : Bestandsextensies : .exw Het dossier

.exw Bestandsextensie

Bestandstype Euphoria Source code File

Ontwikkelaar Rapid Deployment Software
Categorie Ontwikkelaarsbestanden
Formaat Text

.EXW optienummer

Broncodebestand geschreven in de Euphoria-programmeertaal; bevat code die kan worden uitgevoerd op Windows, MS-DOS, Linux en FreeBSD-platforms met behulp van de Euphoria-interpreter, die is opgenomen in de installatie-installatie van Euphoria.

Meer informatie

Euphoria-broncodebestanden gebruiken ook de .EX -extensie. Volgens afspraak wordt het teken "w" in ".exw" gebruikt om Euphoria-broncodebestanden te specificeren die zijn ontwikkeld in de Windows-omgeving, aangezien het Windows-programma dat de code uitvoert exexexe heet. Het MS-DOS-programma heeft de naam ex.exe.

Programma's die EXW bestanden openen
Windows
gVim
GNU Emacs
Linux
GNU Emacs
Vi
Vim
Rapid Deployment Euphoria
Macintosh
GNU Emacs

Over EXW bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .exw verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Euphoria Source code File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.