Hoofd : Bestandsextensies : .edxz Het dossier

.edxz Bestandsextensie

Bestandstype Edraw Compressed XML FIle

Ontwikkelaar EdrawSoft
Categorie Spreadsheet-bestanden
Formaat N/A

.EDXZ optienummer

Gecomprimeerd bestand gemaakt door Edraw Max, een programma voor het maken van diagrammen; bevat uw aangepaste diagrammen gemaakt op basis van de standaardsjablonen van Edraw Max; diagrammen bestaan uit pijlen, vormen en tekst; het gecomprimeerde formaat is optimaal voor het delen van projecten met anderen.

Meer informatie

Sommige sjablooncategorieën zijn onder meer Business Form, Flowchart, Mind Map, Fashion Design, Science en Database. Onder elk van deze categorieën kunt u de specifieke sjabloon kiezen die u wilt gebruiken.

Als u een EDXZ-bestand wilt maken, moet u eerst een sjabloon openen die u wilt gebruiken. U kunt dit doen door Edraw Max te openen. Onder het tabblad Nieuw links kunt u kiezen uit de "Sjablooncategorieën" en vervolgens een van de "Sjablonen" kiezen. Nadat u uw sjabloon hebt geopend, gaat u naar Bestand → Opslaan als ... en kiest u vervolgens de extensie EDXZ in het vervolgkeuzemenu "Opslaan als type".

OPMERKING: Gecomprimeerde versie van het bestand .EDX .

Programma's die EDXZ bestanden openen

Over EDXZ bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .edxz verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Edraw Compressed XML FIle beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.