Hoofd : Bestandsextensies : .emp Het dossier

.emp Bestandsextensie

Bestandstype eMusic Music Download File

Ontwikkelaar eMusic.com
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

.EMP optienummer

Muziekbestand gebruikt door eMusic Download Manager, een programma waarmee gebruikers .MP3 bestanden kunnen downloaden en ze kunnen afspelen in gewone muziekspelerprogramma's, zoals Apple iTunes en Windows Media Player; bevat informatie over muziekartiest, album en albumhoes; gebruikt om een gespecificeerde set MP3-bestanden te downloaden.

Meer informatie

eMusic-bestanden gebruiken ook de .EMX -extensie, afhankelijk van de versie van eMusic Download Manager. Sommige versies van eMusic Download Manager zijn niet compatibel met EMP-bestanden. EMusic / J is compatibel met zowel EMP- als EMX-bestanden.

OPMERKING: EMP-bestanden bevatten geen echte audiogegevens. Ze bevatten alleen de informatie die nodig is om een audiobestand of een set audiobestanden te downloaden.

Programma's die EMP bestanden openen

Over EMP bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .emp verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype eMusic Music Download File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.