Hoofd : Bestandsextensies : .emx Het dossier

.emx Bestandsextensie

Bestandstype eMusic Download File

Ontwikkelaar eMusic.com
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

.EMX optienummer

muziekbestand gebruikt door eMusic Download Manager, een programma waarmee gebruikers .MP3 bestanden kunnen downloaden; bevat informatie voor een artiest, album en albumhoes; gebruikt door Download Manager om een specifieke set MP3-bestanden te downloaden.

Meer informatie

Sommige versies van eMusic Download Manager gebruiken .EMP bestanden en zijn niet compatibel met EMX-bestanden. eMusic / J is compatibel met zowel EMP- als EMX-bestanden.

Gedownloade eMusic MP3-bestanden kunnen worden afgespeeld in gewone muziekspelers zoals Windows Media Player en Apple iTunes.

Programma's die EMX bestanden openen

Over EMX bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .emx verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype eMusic Download File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.

Recent commentaar

Anoniem schreef op 27.02.2019:
Groeten! Bedankt voor het maken van zo'n geweldige vermelding op de .emx-extensie. Ik heb eMusic Download Manager gebruikt om .mp3's te downloaden en ik wilde zien of er andere alternatieven waren om al mijn .emx-bestanden te openen. Je artikel legde niet alleen uit wat ze waren (ik wou dat ik dit een paar jaar geleden had gelezen), maar bood ook een aantal geweldige alternatieven... Lees verder