Hoofd : Bestandsextensies : .erb Het dossier

.erb Bestandsextensie

Bestandstype1 Ruby ERB Script

Ontwikkelaar N/A
Categorie Ontwikkelaarsbestanden
Formaat Text

Wat is ERB file?

Script geschreven in ERB, een sjablonerende taal voor Ruby; kan elk type platte tekst of broncode bevatten, maar bevat ook Ruby ERB-code die extra tekst in het resulterende bestand genereert wanneer deze wordt uitgevoerd met de ERB-sjabloonengine.

Meer informatie

ERB wordt vaak gebruikt voor het templating van webbestanden zoals .RB , .RHTML , .HTML en .JS bestanden.

Programma's die ERB bestanden openen
Macintosh
Apple TextEdit
Panic Coda 2

Bestandstype2 Evil Genius Resource File

Ontwikkelaar Sierra
Categorie Spelbestanden
Formaat N/A

.ERB optienummer2

bevat bronnen die worden gebruikt door de Evil Genius-videogame; opslaan in een gecomprimeerde ResourcePAK-indeling; bevat entiteiten zoals tekens, regio's, decorbouwstenen en andere objecten; kan worden bewerkt om het spel aan te passen.

Programma's die ERB bestanden openen
Windows
Sierra Evil Genius
Evil Planet ERB Reader (for editing)
ERB-File Extractor (for editing)

Bestandstype3 Braille Music Reader File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

.ERB optienummer3

Bestand opgeslagen in het eigen ERB-formaat door Braille Music Reader, een hulpprogramma voor het maken van muziek voor gebruikers met een visuele beperking; bevat een muzieknotatie in braille die kan worden gelezen en bewerkt door blinde personen; bevat instellingen en aanpassingen, zoals tempo of metronoom, die tijdens de sessies zijn aangepast.

Meer informatie

Je kunt geen Braille-score maken met Braille Music Reader, je hebt een .BMML -bestand nodig om van te werken. Zodra u een BMML-bestand opent, kunt u vervolgens een ERB-bestand maken, Bestand → Opslaan of Opslaan als ... selecteren, uw bestand een naam geven en op Opslaan klikken.

Om een ERB-bestand in Braille Music Reader te openen, selecteert u Bestand → Openen, navigeert u naar uw bestand en klikt u op Openen.

Programma's die ERB bestanden openen

Over ERB bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .erb verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Braille Music Reader File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.